KLANTEN AAN HET WOORD

Dit vinden anderen van mijn werk

Als fotografe ben ik heel enthousiast over mijn klanten, modellen en mede-fotografen, maar het is ook heel belangrijk dat jij als klant blij bent met de fotografie die ik lever. Daarom is het vaak fijn om te lezen wat deze mensen over mij zeggen.  

Susan Smit I De Design Makelaar
"Annemarie heeft een groot hart en kan ik omschrijven als een zeer betrokken, enthousiaste fotografe die helemaal op gaat in haar werk!"
Maggy de Wert I RE-INTEGRATIE Support
"Annemarie Vriends als fotografe klopt gewoon. Veelzijdig, menselijk, anders, verdiepend, vernieuwend, professioneel, kritiek verdragend, warm en oplettend."
Ireen Kerkman I Collega fotograaf
"Mijn ervaring met Annemarie is een enthousiaste, leergierig maar vooral warm persoon welk een genot is om mee te werken." (Foto: Moeder Ireen)
Lisa Huisman I Project Vereeuwigd
"Annemarie is een super lieve en enthousiaste vrouw die je helemaal op je gemak stelt tijdens de shoot. Ze heeft passie voor haar vak."
Marie-Claire Merkelbach I Moeder zorgkindje
"Annemarie is enthousiast, eerlijk, heeft humor en draagt haar hart op de tong; zo weet je precies wat je aan haar hebt. Mijn zoon kijkt altijd uit naar haar."
Izaak P. Slagt I Collega fotograaf
"Kwetsbaarheid, puurheid en echtheid uiten zich in haar (soms bewerkte) foto's. Zoiets noem ik Kunst met een hoofdletter. "
Using Format