‘Hier is heel veel liefde’

Met trots kan ik zeggen dat mijn serie Verrijking van Lynn op de site van Metakids - onderzoek naar metabole ziekten is geplaatst. In huize Noa Kokluk & Saskia Van de Wiel heerst er inderdaad heel veel liefde. 

Ik ervaar dat zelf ook, als ik daar op bezoek ben, ik voel dat ik welkom ben, ik word geaccepteerd zoals ik ben, ondanks mijn eigen rugzak…en ik vind het een kadootje of beter gezegd een eer, als ik daar weer op de koffie kom. :)

Ik neem niet altijd mijn camera mee, voor de dames is dat geen probleem, omdat ik ook ‘gewoon’ op bezoek wil komen. Van de week werd Lynn geknipt of beter gezegd geschoren (zie haar kapsel, haha)… tja, had ik nu toch maar de camera meegenomen. :) Maar goed, gelukkig heb ik mijn mobiel maar dat is geen documentaire fotocamera zoals het hoort. :)

Ik probeer zoveel mogelijk bij het gezin te zijn maar er zijn ook grenzen tussen privacy, het gezin alleen, situatie afhankelijk, ethiek, normen en waarden, enzz…….. mijn documentaire over Lynn is gebonden aan momenten en dat is goed. Ik pas mij aan, aan het gezin en kijk mee vanaf de zijlijn alhoewel ik erg opdringerig kan zijn om - alleen - Lynn ‘heel lang’ te knuffelen, zodat niemand anders Lynn kan en mag knuffelen. :)

Binnenkort gaat Lynn zwemmen, na een hele lange tijd, de gedachte alleen al omdat blije gezichtje te zien, daar raak ik nu al van geëmotioneerd. Dat is toch het mooiste wat er is, een blij kindergezichtje!!!

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door de verhalen over & met Lynn, en begin je een warm-hart gevoel te krijgen over kindjes met een stofwisselingsziekte, ga dan naar de site van Metakids, daar staan ze te springen voor donatie’s, https://www.metakids.nl/doneren, startbedrag is al vanaf 5 euro…… #durftevragen

#annemarievriends #verrijking #metakids #stofwisselingsziekte #zellwegersyndroom #beperking #lifestylephotography   

Using Format